Il Forno Rosso

Reservering

Italiaans restaurant | Il Forno Rosso | Wijnegem

Beleef bij ons een avond met Italiaanse keuken in al zijn variaties. Geniet van de avond op onze zitplaatsen buiten. Zodra het wat koeler wordt, is ons verwarmde terras de juiste plek voor een gezellig verblijf.

Uitstekend restaurant met wifi

Verras uzelf met onze Italiaanse keuken. Wij serveren smakelijke gerechten, zoals bijzonder lekkere pastagerechten en daarbij een craftbier – wij helpen u graag verder. Ons verse brood of ons lekkere ijs zullen u tussendoor of als toetje gelukkig maken. Komt u graag voor het avondeten langs! Wij hebben wifi, zodat u bij ons heel eenvoudig op internet kunt surfen.

Bijzondere voeding gewenst?

Bijzonder populair zijn onze vegetarische maaltijden, die met liefde worden bereid en tonen hoe groot de mogelijkheden voor veelzijdige voedselverzorging zijn. Wij bieden bovendien een ruime keuze aan glutenvrije gerechten voor een extra gezonde voeding. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Profiteer van onze parkeerplaats

Parkeert u zonder problemen op onze gratis parkeerplaatsen. Uw hond kunt u bij ons rustig meebrengen. Graag ontvangen wij uw reservering. Verheugt u zich op een buitengewoon verblijf met een gezellige sfeer in ons restaurant. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +3234353050. U kunt bij ons heel gemakkelijk met MasterCard, VISA of betaalpas betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Turnhoutsebaan 393, 2110 Wijnegem, België

Maak uw reservering

+3234353050

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 – 14:00
17:00 – 21:30
Donderdag
12:00 – 14:00
17:00 – 21:30
Vrijdag
12:00 – 14:00
17:00 – 21:30
Zaterdag
17:00 – 21:30
Zondag
17:00 – 21:30

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue